Friday, February 14, 2014

Feeling proud, grateful and excited! Ylpeyttä, kiitollisuutta ja innostusta!

 
Yesterday I tought a Tasapaino-pants sewing workshop and I'm still totally on fire. I have the best job! The expressions of joy on peoples faces when they get their pants ready are worth seeing. Even though some people have their doubts about sewing and their own skills, the outcome is always really beautiful. 
Eilen pidin Tasapainohousujen ompelukurssin uudistetulla työhuoneella ja olen vieläkin aivan liekeissä. Mulla on paras työ! Ihmisten ilmeet on näkemisen ja kokemisen arvoisia, kun ne saa valmiiksi itse tekemänsä oikeat housut. Vaikka monella onkin ompelua ja omia taitoja kohtaan vähän ennakkoluuloja, on lopputulos aina tosi hieno.  

 Two of the ladies made pants for their kids too. It's a little bit touching how they were looking at the pants so much in love, imagening the tiny person inside :)  Also the moment when people try out their own new pants for the first time and smile like crazy, makes the teacher almost weep!
Kaksi naista teki myös housut omille lapsilleen. On pikkasen liikuttavaa, miten niitä housuja katsellaan ihan sydämet silmissä, kun kuvitellaan se oma kullannuppu niihin sisälle :) Myös itselle tehtyjen uusien housujen kokeilu ensimmäistä kertaa päälle saa niin ison hymyn ihmisten naamoille, että myös opettajan sydän meinaa sulaa!
So, THANK YOU FOR COMING! And see you soon, I'm getting addicted.
Joten, KIITOS ETTÄ TULITTE! Nähdään pian uudestaan, meikä on koukussa.